Catatan Popular

Sabtu, 6 November 2010

hri nie aku nk review novel yg aku ade...novel yg first novel ANUGERAH CINTA hasil karya penulis bru NURMI SYAKIMI. aku bli kt POPULAR BOOKSTORE... RM19.90!!!

[anugerah-cinta.gif]

Sinopsis novel:

NUR AMIRA pasrah apabila dijodohkan dengan Tengku Faizal. Pertama kali bertentang mata, Nur Amira telah jatuh cinta. Bermula saat itu, dia mengabdikan dirinya dengan cinta dan kasih sayang yang mekar di dalam hati. Namun, cinta yang bersemi tidak bersambut. Tengku Faizal tekad membenci dan menjauhkan dirinya daripada Nur Amira. Baginya, Nur Amira pemusnah cintanya bersama Julia. Dalam diam, dia merancang mendapatkan kembali Julia yang sudah pergi jauh. Nur Amira tidak berputus asa. Demi cinta dan rumah tangga, Tengku Faizal mesti menjadi miliknya. Sebagai isteri, dia berusaha memikat hati dan cinta daripada suaminya. Biarpun rebah dan tersungkur, dia bangun dan maju selangkah demi langkah agar pandangan suami beralih ke arahnya. Ketabahan dan kecekalan seorang wanita bergelar isteri, akhirnya dapat menggugat cinta antara Tengku Faizal dan Julia. Tengku Faizal beralah dalam diam. Keikhlasan luahan cinta Nur Amira berjaya mengetuk pintu hati. Namun, konflik datang menyentak jiwa. Nur Amira mesti ditinggalkan. Hari demi hari bakal memisahkan mereka. Berpisah bukan kerana maut! Berpisah bukan kerana cinta terhalang!
 
Novel nie mmg lain dri yg lain... jarang2 kite nk jumpe jln citer camnie... kecekalan seorang wanita atau isteri yg berusaha memikat hati suaminya yang benci terhadapnya... mmg susah bile seseorang yg kite cintai benci kt kite... mmg susah nk trime... utk novel nie aku bgi 5 bintang.... thniah nurmi syakimi!!1

Tiada ulasan:

Catat Ulasan